Zaden
Sluis zaden
Kervel biologische zaden - Massa
Kervel is een zeer bekend keukenkruid waarmee het ultieme en lekkere gerecht kervelsoep gemaakt kan worden! De verse bladeren geven tevens ook een extra bonus aan smaak in salades, dressings en bij visgerechten. De bladeren van kervel hebben een speciale, licht zoete, anijsachtige smaak en een prettige aromatische geur.
Kervel is familie van de peterselie en koriander. De kervel ''Massa'' zijn biologisch geteelde zaden die zorgen voor een gladbladig gewas met een goede kou tolerantie en die niet snel in de bloei schiet. Zaai de kervel direct in de volle grond. U hoeft de zaden nauwelijks te bedekken, maar alleen lichtjes aan te drukken en eventueel later verplanten. Zorg wel voor een vochtige, humusrijke grond en een standplaats half in de schaduw. Het kruid kunt u in de winter ook binnenshuis gaan kweken op potten. Zorg er dan wel voor dat de plant op een koele en zonnige plek staat.
Specificaties:
- Aantal zaden: ca. 1200
- Kiemduur in dagen: ca. 14
- Zaaitemperatuur: ca. 18 ºC
- Rijafstand: 30 cm
- Zaaidiepte: 0,1 cm
- Hoogte plant: 40 cm
- Zaaien onder glas: maart t/m mei en september t/m oktober
- Zaaien in de vollegrond: mei t/m september
- Oogsttijd: juni t/m november
En profiteer van acties